vineri, 29 martie, 2024

Partidul National Liberal ramane FARA parlamentari! Inca doi PNL-isti ar urma sa plece

Distribuie:

Publicat:

S-a spart conducta in PNL si se pleaca din partid pe banda rulanta. Balul a fost deschis de europarlamentarul Ramona Manescu si continuat de senatorul Vergil Chitac, amandoi plecati din cauza nemultumirilor fata de actuala conducere a PNL.

Plecarile nu se opresc aici. Surse liberale ne-au precizat ca inca doi deputati sunt pe picior de plecare, nemultumiti fiind atat de actuala conducere centrala, dar si din cauza unor conflicte in filialele judetene. Sursele noastre sustin ca prima plecare ar putea fi cea a deputatului Mihai Doru Opriscan. Acesta este nemultumit de conducerea centrala, iar in urma ultimelor alegeri din PNL a fost marginalizat de conducere. De asemenea, la capitolul plecari PNL l-ar putea contabiliza si pe deputatul Eusebiu Pistru. Acesta nu este in cele mai bune relatii nici cu cei din conducerea centrala, nici cu cei din conducerea locala. Deputat de Arad, Pistru este intr-un razboi deschis cu Gheorghe Falca, cel care domina autoritar partidul in zona.

Despre Pistru, presa a scris ca ar putea trece la PSD, inaintea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu. El a confirmat ca a avut o ”intalnire privata” cu Liviu Dragnea, insa in cele din urma a ramas alaturi de PNL. In ultima perioada se pare ca tensiunile din partid s-au acutizat, odata cu actiunile in forta ale lui Ludovic Orban, iar Eusebiu Pistru este decis sa paraseasca PNL. Intrati in Parlament cu un scor dezastruos la parlamentare, liberalii pierd oameni pe banda rulanta. In aceste conditii, vocea PNL in Parlament va deveni din ce in ce mai firava, iar sansele de guvernare scad simtitor.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img