marți, 23 aprilie, 2024

Paruiala intre doua eleve ale unui liceu din Piatra Neamt! Totul a fost filmat de catre colegi – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Doua tinere eleve ale unui liceu din Piatra Neamt sunt protagonistele unui filmulet care circula pe internet si care a fost realizat de colegii acestora. Fetele s-au paruit in sala de clasa, motivul nefiind elucidat pana la acest moment. 

Singura certitudine este ca impotriva celor doua se vor lua masuri disciplinare, iar conducerea scolii va deschide o ancheta pentru stabilirea motivului care a dus la acest episod regretabil.

"Este un eveniment cu adevarat regretabil, trebuie identificata clasa in care a avut loc altercatia, care sunt protagonistii si cu siguranta se va face o ancheta. Principalii vinovati sunt cei care au participat, dar si cei care au filmat si postat filmuletul in care starea de violenta fizica se manifesta. Cu siguranta masurile disciplinare vor fi aplicate in conformitate cu regulamentele scolare precum si regulamentul intern. In functie de rezultatele comisiei ce se va intruni, se poate ajunge chiar si la exmatricularea celor vinovati. Pana in acest moment, acest act de violenta se pare ca a fost tinut secret, lucru de care se face vinovat intreg colectivul de elevi", a declarat directorul colegiului pentru presa locala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img