joi, 25 aprilie, 2024

Pasagerul unui avion a deschis usa de evacuare in locul celei de la toaleta: Confuzia a generat un adevarat haos

Distribuie:

Publicat:

Un pasager pe o cursă de la Manchester spre Pakistan a provocat o întârziere mare a zborului după ce a deschis ușa de urgență încercând să meargă la toaletă, în timp ce avionul se afla încă la sol. 40 de pasageri au fost debarcați după incidentul în timpul căruia „toboganul de urgență s-a umflat automat”, a anunțat într-o declarație Pakistan International Airlines (PIA), potrivit hotnews.ro.

Un purtător de cuvânt al companiei a spus pentru CNN că pasagerul a deschis ușa crezând că este cea de la toaletă, dar toți ceilalți pasageri au fost în siguranță. Manchester Airport a evitat să comenteze incidentul.

În luna mai, un pasager în vârstă a fost arestat și reținut în provincia răsăriteană Shandong din China pentru punerea în pericol a siguranței avionului, după ce a încercat să deschidă ușa de urgență de lângă scaunul lui în timp ce aparatul era la sol. Pasagerul, identificat cu numele de familie Song, se pare că a vrut s-o ia înaintea celorlalți la debarcare, după aterizare.

Iar în februarie 2018 una din ușile de urgență a căzut de pe unul din avioanele Dana Airlines în timpul aterizării la Abuja, capitala Nigeriei. Ola Orekunrin, un doctor din Lagos, a scris pe Twitter că „ușa de ieșire a căzut” din avionul nigerian când atingea solul după cursa de ora 6:48 de la Lagos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img