vineri, 29 martie, 2024

Paula Seling este o artista foarte discreta, care si-a tinut viata personala departe de ochii curiosilor. Indecent ce a fost facut public acum despre ea! Cantareata a tinut sa explice neaparat situatia: “Din pacate azi …”

Distribuie:

Publicat:

Paula Seling este artista cu activitati personale si profesionale foarte atent organizate. Aici, intra si partea de online, unde este foarte activa si mereu in contact cu fanii ei. Insa, in ultimele zile, aceasta se confrunta cu o problema, des intalnita, in mediul virtual, aceea ca a cazut victima unui atac cibernetic.

Astfel ca, fanpage-ul i-a fost furat si luat orice drept de a o mai utiliza. Mai mult de atat, Paula este suparata, pentru ca apar constanta postari indecente, iar fanii au si inceput sa o intrebe despre ce este vorba.

Pentru ca toti cei care ii sunt alaturi sa fie informati ca este vorba de un atac virtual, Paula Seling a facut un apel public catre acestia:

„Dragi prieteni. Din pacate azi, 18.07.2019, pagina mea de Facebook a fost sparta si preluata de niste indivizi ce posteaza  in numele meu tot felul de lucruri oribile. Fiind  victima acestui  atac  menit sa ma discrediteze  va rog sa nu luati in considerare postarile facute pana cand reusesc sa recuperez pagina. Imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva. Sper sa se rezolve repede. Pana atunci ne gasim pe www.instagram.com/paulaseling . Va multumesc pentru intelegere”, a scris Paula Seling pe contul ei privat de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img