joi, 28 martie, 2024

Pe Dumitru Buzatu l-au lasat nervii. Baronul PSD Vaslui, huiduit la ceremoniile de 1 Decembrie

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost huiduit imediat dupa ce a tinut un discurs la ceremoniile dedicate Zilei Nationale a Romaniei, la Vaslui.

Ca raspuns la reactia unei persoane din public, care l-a fluierat, Dumitru Buzatu a replicat "Mai tembelule, mai!".
Reactia spectatorului a venit ca urmare a faptului ca baronul PSD a mentionat in timpul discursului sau ca trebuie " intarit sentimentul national in contextul european".

"Daca noi, cei de astazi, vom reinnoi aceste legaminte si ne vom aduce aminte de fiecare data si vom transmite generatiilor care urmeaza misiunea de a continua, de a intari sentimentul national in contextul european, de a duce mai departe eforturile acelora care s-au jertfit pentru tara lor, atunci inseamna ca si noi ne-am indeplinit misiunea", a spus Dumitru Buzatu.

Aceasta nu este prima iesire de acest gen a Presedintelui Consiliului Judetean Vaslui. Reamintim faptul ca, in luna  septembrie, politicianul le-a spus jurnalistilor sa nu-l mai frece la cap, iar in urma cu doi ani i-a numit "ragalii" pe cei care protestau impotriva ordonantei 13.

Invitat la o televiziune publica, Dumitru Buzatu a explicat reactia sa ca fiind una umana. "Cred ca nu am facut bine ca am reactionat, dar sunt si eu om si cateodata imi vine sa reactionez, nu pentru ca ma dezavuau pe mine, ci pentru ca pur si simplu tulbura momentul acela al solemnitatii sarbatorii Zilei Nationale. Daca nici lucrurile acestea nu putem sa le insusim, atunci avem o mare problema" , a explicat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img