vineri, 29 martie, 2024

Pe vremuri era idolul femeilor, iar acum a ajuns de nerecunoscut. Actorul nici nu mai iese din casa. Arata foarte rau

Distribuie:

Publicat:

Actorul Jack Nicholson nu mai iese de o vreme in public, preferand sa se tina departe de gale si evenimente mondene. Singurul care reuseste sa-l scoata din casa este fiul sau Ray. Cei doi si-au facut un obicei din a merge impreuna la meciurile de baschet ale echipei Los Angeles Lakers.

Insa, asa dupa cum arata niste fotografii recente cu cei doi, surprinse chiar la un astfel de meci, actorul pare ca nu mai seamana cu el. S-a ingrasat peste masura, putand fi considerat fara exagerare obez. Iar la varsta lui, 81 de ani, e cu atat mai periculos.

Desi e imbracat in negru, nu-si poate ascunde pantecele extrem de voluminos. Timpul petrecut acasa pare ca-si spune cuvantul. Actorul nu a mai fost implicat intr-un proiect cinematografic din 2010, cand a aparut in comedia „Cum stii daca ai noroc?/ How Do You Know”.

Jack Nicholson insusui declara ca nu se mai simte motivat sa apara in public sau in filme. 'Industria cinematografica este cel mai tare domeniu, dar eu nu mai vrea sa fac decat filme care impresioneaza oamenii, filme despre emotii si oameni”, declara el.

Desi acceptase sa apara intr-un film programat sa fie lansat anul viitor, s-a retras in timpul filmarilor.

In luna aprilie a acestui an, actorul va implini 82 de ani. La aceasta varsta, are in palmares filme care ar face cinste oricarui actor, asa cum sunt „Zbor deasupra unui cuib de cuci/ One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, „Vorbe de alint/ Terms of Endearment”, „Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets”, pelicule pentru care a si fost recompensat cu Oscar. Si mai are cinci copii, desi nu a fost decat o singura data casatorit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img