vineri, 19 aprilie, 2024

Pedeapsa BIZARA primita de Cheloo dupa ce a recunoscut ca facea trafic cu droguri

Distribuie:

Publicat:

Decizie bizara a Tribunalului Prahova, in cazul lui Cheloo, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic si detinere de droguri.

Cheloo a obtinut o pedeapsa blanda din partea magistratilor, dupa ce si-a recunoscut vinovatia. El a primit doi ani de suspendare si o perioada de 4 ani in care i se interzic mai multe drepturi, cum ar fi cel de a fi tutore sau curator pentru un minor. In schimb, Stefan Catalin Ion, pe numele lui real, va trebui, printre altele, sa presteze munca neremunerata in folosul comunitatii, timp de 100 de zile lucratoare (aproape 5 luni calendaristice) avand de ales intre doua institutii: Primaria din comuna Adunati, Prahova sau Scoala Gimnaziala „Radu Severa Novian” din aceeasi localitate. Este un lucru mai putin intalnit in jusitita de la noi ca un condamnat pentru trafic de droguri sa fie trimis sa lucreze la o scoala generala, chit ca vorbim despre o persoana care apare sapmanal la televizor.

De-a lungul timpului, Cheloo s-a facut remarcat prin mai multe fapte care nu-l recomanda ca exemplu pentru copiii de gimnaziu. Trupa „Parazitii”, in care acesta activeaza, promoveaza mesaje extrem de violente, cu versuri care fac referire la ura rasiala, misoginism sau homofobie. Binecunoscut este si episodul „Paolo Lagana”, in care rapperul l-a jignit pe concurentul unui show de televiziune pentru ca era homosexual. Cheloo a mai provocat un scandal urias printre activistii pentru drepturile animalelor, dupa ce a postat pe contul sau de socializare a unei fotografii in care tinea in brate o caprioara ucisa. De asemenea, Cheloo este probabil singurul artist din Romania care poarta cu mandrie un tatuaj cu o svastica.

La scoala din Adunati invata peste 100 de copii. Desi se numeste „gimnaziala”, scoala detine clase in ciclul primar (I-IV) si are subordonata o unitate cu doua clase de prescolari. Scoala detine 8 sali de clasa, un laborator de informatica, o sala de sport si o biblioteca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img