marți, 19 martie, 2024

Pedofilul din Huşi trimis în judecată. A scăpat de acuzaţia de tentativă de viol pentru că victima a reuşit să fugă

Distribuie:

Publicat:

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi au finalizat în timp record ancheta în cazul bărbatului care pe 15 aprilie, anul curent, a atacat două fetiţe de 5, respectiv 8 ani, în scara unui bloc. Suspectat de comiterea a patru fapte, bărbatul a scăpat de acuzaţia de tentativă de viol, pentru că victima a reuşit să i se smulgă din mâini.

În mai puţin de două săptămâni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi a finalizat ancheta în cazul lui Daniel Benea (33 ani) şi a dispus trimiterea sa în judecată pentru săvârşirea a trei infracţiuni de agresiune sexuală, victime fiind tre fetiţe cu vârste de 5,8 şi 9 ani. Finalizarea anchetei vine la la mai puţin de zece zile după ce a făcut ultimele două victime.

Timp de mai multe luni, în 2017, bărbatul nu a fost deranjat de anchetatori, deşi era suspect de alte două fapte. În cazul infracţiunii de tentativă de viol, faptă pe care bărbatul era suspectat că a comis-o în octombrie 2017, procurorii au dispus clasarea cauzei pe motiv că nu au existat suficiente probe care să arate că ar fi încercat să violeze victima, o fetiţă de 12 ani.

Surse judiciare au declarat pentru ”Adevărul” că fata de 12 ani a fost urmărită Daniel Benea, iar la un moment dat acesta a apucat-o de umeri. Copila a reuşit să se smulgă din braţele lui şi să fugă. Procurorii au apreciat că probele nu sunt suficiente pentru ca fapta să fie considerată a fi una de natură penamă.

Citeste mai mult: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img