vineri, 29 martie, 2024

Pele: Neymar este un jucător mai complet decat Mbappe. Are atat de mult talent încat ar putea să vandă din el

Distribuie:

Publicat:

Presa internațională i-a găsit "clona" legendarului fotbalist brazilian Pelé. Este vorba de campionul mondial, care a fost la un pas să primească cel mai râvnit trofeu, la nivel individual, Balonul de Aur, scrie Mediafax.

Klian Mbappe este deoseori asemănat cu marele Pelé, care a acceptat să vorbească despre atacacantul de 20 de ani.

"Este o comparație care este făcută în continuu și pot spune că suntem similari, nu are încă 20 de ani și deja a câștigat Campionatul Mondial. Este adevărat că semănăm foarte bine dacă stau și mă gândesc la cum eram eu la vârsta lui", a mărturisit fostul fotbalist, publicației Folha de Sao Paulo.

Brazilianul a vorbit și de conaționalul său, colegul lui Mbappe de la PSG, Neymar. Deși fostul atacant al Barcelonei este foarte apropiat de Pelé, acesta din urmă nu a ezitat și l-a criticat pe jucătorul de 26 de ani din cauza atitudinii pe care o are pe terenul de fotbal.

"A devenit dificil să îi mai iau apărarea din cauza unor lucruri pe care le face în fotbal.

Am vorbit cu el, i-am spus că are atât de mult talent încât ar putea să vândă din el. I-am spus că Dumnezeu l-a înzestrat cu un dar mare, dar că, de cele mai multe ori, el face totul să fie atât de complicat", a mai spus Pele, care a făcut însă și o comparație între cei doi colegi de la campioana Franței:

"Neymar este un jucător mai complet decât Mbappe, dar în Europa se vorbește mai mult de francez decât de Ney".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img