News Flash:

Pensiile vor fi achitate in avans,inainte de Sarbatori

4 Decembrie 2014
1555 Vizualizari | 2 Comentarii
In luna decembrie, pensiile vor fi primite de beneficiari in avans, inainte de Sarbatori, a anuntat joi, Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, printr-un comunicat remis AGERPRES.

'Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a facut demersurile necesare pentru a achita drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii in avans, in perioada 11 — 24 decembrie, prin intermediul CN Posta Romana SA (CNPP)', a declarat Rovana Plumb.

Potrivit comunicatului, termenele de virare a sumelor de plata catre oficiile postale au fost decalate, pentru a se asigura plata tuturor pensiilor inainte de Sarbatori.

'In ceea ce ii priveste pe beneficiarii care nu vor fi gasiti la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurata la ghiseele subunitatilor postale pana in data de 30 decembrie (in cazul celor avizati la domiciliu). De asemenea, referitor la drepturile achitate prin intermediul bancilor (este vorba de bancile care au incheiate conventii cu CNPP), aceste drepturi vor putea fi incasate la aceleasi date ca in lunile anterioare, pana in Sarbatorile de iarna', se mai spune in comunicat.

AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

kmy  | #1126
Proiect la nivel national si international pentru care se cauta persoane cu
abilitati in domeniul operator calculator, cu minim studii medii, cu sau fara experienta. Lucru presupune navigare pe internet pe tema data cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul "INFO" la adresa : carmen_laca@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 24 queries | Mysql time :0.035800 (s)