vineri, 19 aprilie, 2024

Pepe a petrecut ca-n filme de ziua lui! Ce surpriza spectaculoasa i-a facut sotia lui, Raluca Pascu! Imaginile sunt senzationale

Distribuie:

Publicat:

Pepe a fost sarbatorit de frumoasa lui sotie ca-n filmele de la Hollywood! Casa lor a fost impodobita cu sute de beculete colorate, dar si numeroase figurine de Craciun, care i-au fermecat pe invitati si fanii indragitului cuplu.

Pepe, pe numele din buletin Ionut Nicolae Pascu, se numara printre sarbatoritii zilei de ieri, cand a fost celebrat Sfantul Nicolae. In cinstea lui, sotia sa a organizat o petrecere spectaculoasa chiar in caminul lor. Atat casa, cat si curtea a fost decorata cu stil, iar imaginile facute publice de Raluca Pascu te duc cu gandul la lux si opulenta. Printre invitati s-a numarat si nea Mari, o gazda extraordinara a show-urilor de la Antena 1. Prezentatorul a complimentat-o pe sotia lui Pepe pentru munca uriasa depusa pentru ca totul sa arate ca-n visele unora.

“Superb arata tot aici!”, spune la un moment dat nea Marin in clipul de mai jos, in dreptul caruia Raluca Pascu a scris mesajul: “Our #Home #LaMultiAni, Nicolae •pepe.ro”.

Sustinatorii cuplului s-au bucurat pentru ei si i-au trimis numeroase mesaje sarbatoritului.

“Superb!!! La multi ani!”, “Raluca, Doamne, ce frumos este! La multi ani!”, “Wow! La multi ani cu sanatate” sunt trei dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

Pepe casatorit cu Raluca de sase ani

Pepe, pe numele din buletin Ionut Nicolae Pascu, s-a casatorit civil cu Raluca Pastrama pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit parinti pentru prima data pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numeste Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soti s-au cununat religios. Mezina fmailiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume in ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Pana sa fie cu Raluca, artistul a fost casatorit, din 2006 pana in 2011, cu Oana Zavoranu, de care a divortat cu scandal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img