marți, 19 martie, 2024

Pepe, dezvaluiri uluitoare la ”Vulturii de noapte”: ”Mi-a placut tot timpul sa dau impresia ca sunt intr-o relatie!”

Distribuie:

Publicat:

Pepe a facut dezvaluiri uluitoare la ”Vulturii de noapte”, iar cei prezenti in fata micilor ecrane n-au avut motivesa regrete alegerea facuta. Vedeta a recunoscut ca a jucat teatru de foarte multe ori, pentru a parea… barbat serios.

Alaturi de Pepe, in emisiunea au mai fost prezenti Daniela Gyorfi, Carmen Bruma si Alin Oprea, iar atmosfera a fost una de-a dreptul incendiara.

“Exista razboi intre sexe sau este doar in imaginatia noastra?” , a incearcat sa afle Victor Slav de la invitati, deja “separati” in doua tabere, femei si barbati.

"Pana la urma, razboiul asta este fals, noi, barbatii si femeile, suntem complementari. Suntem plus si minus, yin si yang … noi, femeile si barbatii, cream un tot!”, a fost raspunsul Alin Oprea.

Plecand de la principiul ca “afli despre un barbat daca este casatorit sau are o relatie, daca merge cu lista la piata”, Pepe, unul dintre sustinatorii acestei idei, a facut o dezvaluire uimitoare.

“Eu de multe ori imi fac singur lista pentru piata, pentru ca mi-a placut tot timpul sa par intr-o relatie. De mic, mi-am zis: daca nu dau impresia ca am o relatie, par un barbat neserios”, spune artistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img