vineri, 26 aprilie, 2024

Pepe & Raluca, cearta conjugala in masina!

Distribuie:

Publicat:

Relatia dintre Pepe si Raluca pare sa nu fie ocolita de probleme, cei doi au fost surprinsi intr-o ipostaza total diferita fata de cum ne-a obisnuit pana acum.  Daca de obicei artistul si sotia lui, Raluca Pastrama, sunt foarte sociabili si impartasesc  momente din viata lor, de aceasta data au incercat sa evite orice tip de discutie.

Ajunsi in fata casei, Raluca a coborat fulger din masina si a intrat in curte, evitand orice contact direct cu paparazzii nostri, sa nu fie filmata cu ochii in lacrimi, iar Pepe desi  zambea si  incerca sa para un pic mai relaxat, situatia dintre cei doi era vizibil tensionata.

 S-au certat aprins in club din cauza unei ‘’ispite’’

Incidentul s-a petrecut la inceputul lunii iunie, la restaurantul Fumetto, din Capitala. Dupa ce au petrecut toata noaptea, Raluca si Pepe s-au certat la un moment dat aprins din cauza unor tipese care i s-au aratat disponibile lui Pepe. Iar cantaretul abia a asteptat sa socializeze cu admiratoarele si a intrat in jocul lor. Deranjata vizibil, sotia artistului a luat-o la fuga, la un moment dat, inspre masina, dar acesta a prins-o chiar in clipa in care ea voia sa plece de pe loc.

Scandalul dintre cei doi a fost atat de mare incat la un moment dat a venit si politia in zona, sesizata de vecini din cauza zgomotului.

Au avut o nunta ca-n povesti

Pepe si sotia sa, Raluca, au fost protagonistii evenimentului monden al verii anului 2014. Cei doi s-au casatorit religios, dupa ce „s-au luat cu acte” cu doi ani inainte. Raluca a ales o rochie semnata de Catalin Botezatu, in valoare de 10.000 €, iar latino-loverul a optat pentru creatia unui designer roman, care l-a costat 5.000 €. Si a stralucit la propriu, mai ales datorita papionului suflat in aur pe care l-a purtat.

Nunta a fost una scumpa, pe masura tinerilor insuratei, iar Pepe nu s-a zgarcit deloc la niciun detaliu legat de ziua cea mare. Ionut Pascu si Raluca s-au cununat la Biserica Sf. Spiridon cel Nou din Bucuresti, apoi au petrecut la Aristocrat Events Hall in compania a 300 de invitati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img