News Flash:

Pepene murat - harbuz pus pe iarna

3 Septembrie 2015
1930 Vizualizari | 0 Comentarii
Pepene murat - varianta cu otet

Ingrediente:

5 kg pepene verde
125 gr sare
250 gr zahar
4 litri de apa
200 gr otet

Mod de preparare:

1. Pune la fiert apa, zaharul, otetul si sarea.
2. Taie pepene in bucati mai mici.
3. Cand incepe sosul sa clociteasca, acopera vasul cu un capac, ia-l de pe foc si lasa-l sa se raceasca.
4. Pune feliile de pepene in borcane si acopera-le cu sosul pregatit anterior.
5. Infileteaza capacele si sterilizeaza borcanele.

Serveste felii de pepene murat cu cartofi prajiti sau piure.

pepene murat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1081 (s) | 25 queries | Mysql time :0.021638 (s)