News Flash:

Pepene rosu la gratar, deliciul nestiut pana acum al verii

12 August 2015
1579 Vizualizari | 0 Comentarii
Pepenele este fructul minune al verii. Este gustos si foarte sanatos. Stiai insa ca poti folosi acest fruct pentru a-l frige pe gratar? Iata o reteta inedita pe care vei dori sa o prepari zilnic.
 
Ingrediente pentru pepenele rosu la gratar
 
    8 felii de pepene
    3 linguri ulei de masline
    sare de mare
    piper
 
Cum se prepara pepenele rosu la gratar
 
Stropeste feliile de pepene cu ulei de masline si maseaza-le bine pentru a se distribui pe toata suprafata acestuia. Pune pepenele pe gratarul incins si frige-l la foc mare timp de cinci minute (sau pana se formeaza dungi de la gratar pe acesta). Cand este gata scoate-l pe un platou si asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust, potrivit acasa.ro.
 
Cum se serveste pepenele rosu la gratar
 
Serveste-l cald alaturi de un pahar de vin. Merge foarte bine si alaturi de o limonada.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0753 (s) | 25 queries | Mysql time :0.016147 (s)