News Flash:

PEPIiscopul caruia ii place pe la spate.

24 Noiembrie 2014
2966 Vizualizari | 3 Comentarii
Babutele barfitoare vasluine vorbesc despre o anumita fatademasa bisericeasca caruia ii cam place sa aibe relatii doar prin spate. Hepiscopu supranumit si “Morcovul Vesel” este defapt un mic bulangiu caruia ii place puterea sau puternic. Abuzurile sunt la ordinea zilei, castelul de fildes este construit bine unde antenele nu bat. Cea mai mare aroganta si nesimtire este ca acesta nu se spala pe manutele sale dar nici pe picioare, acesta are sclave, care zi de zi ii spala manutele pe care el pune mana pe alte bucati de carne fara os.

morcovul vesel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

kmy  | #1055
Proiect la nivel national si international pentru care se cauta persoane cu
abilitati in domeniul operator calculator, cu minim studii medii, cu sau fara experienta. Lucru presupune navigare pe internet pe tema data cca 3 ore pe zi. Se asigura training si plata proportional cu rezultatele obtinute. Pentru informatii trimite un mail cu textul "INFO" la adresa : carmen_laca@yahoo.ro
oarecare  | #1056
E o contraperformanta pt un jurnalist ca in 7 randuri scrise, fara nicio noima de altfel, sa gasesti la prima vedere macar trei greseli gramaticale. Lipsa virgulelor nici nu poate fi adusa in discutie, nu ar avea rost in conditiile date.
Nume  |  #1058
E un pamflet banuiesc. Vad si unele cuvinte stalcite.Cred ca mai mult ca sigur asta este destinatia txte-ului.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 24 queries | Mysql time :0.042007 (s)