sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Perchezitii de AMPLOARE in Brasov si Covasna! Prejudiciul este URIAS

Distribuie:

Publicat:

Politistii de investigare a criminalitatii economice efectueaza, marti dimineata, 13 perchezitii in judetele Brasov si Covasna, la sedii de firma si la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de 8 milioane lei prin evaziune fiscala cu materiale de constructii. Potrivit unui comunicat al IGPR, politistii din Brasov efectueaza perchezitii la locuintele unor persoane si la sediile unor firme din judetele Brasov si Covasna. Activitatile se desfasoara intr-un dosar penal in care se fac cercetari pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov. 

Vezi si: DIICOT a descins in sala de judecata! Mai multi suspecti au fost ARESTATI desi se aflau in plin proces de judecata

Cei in cauza sunt banuiti ca nu ar fi evidentiat in contabilitate veniturile obtinute din tranzactii cu materiale de constructii, in scopul diminuarii bazei impozabile. De asemenea, societatea comerciala nu ar fi functionat la sediul social declarat. Prejudiciul se ridica la 8.000.000 de lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img