News Flash:

Perchezitii DIICOT la o primarie din Romania

22 Octombrie 2015
1268 Vizualizari | 1 Comentarii
Astazi, 22 octombrie, procurorii DIICOT Buzau efectueaza mai multe perchezitii la sediul Primariei municipiului, la Directia Economica, in cadrul unei actiuni vizand savarsirea de catre mai multe persoane a infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, frauda informatica si abuz in serviciu. In cauza exista suspiciunea rezonabila ca mai multi functionari publici din cadrul Primariei Buzau nu au inscris mai multe procese verbale de contraventie in in sistemul informatic, in vederea eludarii platii acestora, au introdus date false in sistemul informatic, respectiv mentiuni nereale ca amenzile contraventionale ar fi fost platite la Consiliile Locale de pe raza altor localitati sau la sucursale si filiale CEC din alte localitati, actiuni urmate de distrugerea documentelor de constatare a contraventiilor si introducerea scriptica a altor documente.

Suspectii sunt acuzati de introducerea de date false in sistemul informatic vizand stergerea si anularea datoriilor mai multor persoane juridice in conditii nelegale, respectiv inainte de implinirea termenului de prescriptie de 5 ani, neluarea masurilor legale pentru urmarirea si executarea bunurilor persoanelor juridice care figureaza cu datorii la bugetul municipalitatii, emiterea cu mare intarziere a titlurilor de executare silita, respectiv in apropierea implinirii termenului de prescriptie a executarii debitelor locale catre bugetul municipalitatii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Liana  | #3757
Bani numai pentru cei seriosi! Selectam oameni foarte seriosi pentru colaborare part-time la domiciliu. Oferim contract de comision si instruire în totalitate gratuita, pas cu pas, plus indrumare personala. Cerem: seriozitate absoluta, cunostinte elementare de navigare pe internet, de folosire a emailului, de lucru cu documente word si pdf. Numai cei foarte, foarte seriosi sunt rugati sa ceara mai multe informatii la adresa de email: tilivea.liana@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 24 queries | Mysql time :0.037005 (s)