vineri, 19 aprilie, 2024

Perchezitii la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani

Distribuie:

Publicat:

Potrivit stieripesurse.ro,politistii efectueaza joi 19 perchezitii in judetele Timis, Alba, Valcea si Mehedinti la persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani, precum si la sediile firmelor administrate de acestea, specializate in achizitia si livrarea de materiale feroase si neferoase, care ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.

Perchezitiile din aceastã dimineata vizeaza si domiciliul sefului Serviciului de Inspectie Fiscala de la Finantele Publice Timis, Vasile Hurduzeu. Potrivit pressalert.ro, politistii au descins si la locuinta Cameliei Vela, contabila la una dintre firmele vizate. Aceasta este nimeni alta decat fiica lui Vasile Burduzeu, seful Serviciului Inspectie Fiscala de la Finantele Timis. De asemenea, sotul contabilei lucreaza pe inspectie fiscala la aceeasi institutie.

Anchetatorii fac perchezitii pentru a ridica documente si la o firma de contabilitate unde actionar este Camelia Dronca, a carei mama lucreaza tot la control fiscal in cadrul Finantelor Publice.scrie stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img