vineri, 29 martie, 2024

Perchezitii masive in Bucuresti si ILFOV

Distribuie:

Publicat:

Joi,3 noiembrie, politistii ilfoveni efectueaza 31 de perchezitii in judetul Ilfov si in municipiul Bucuresti, la persoane banuite de comiterea mai multor infractiuni de santaj si camata.

La aceasta ora,  peste 300 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului de Ilfov efectueaza 31 de perchezitii la domiciliile mai multor persoane, din judetul Ilfov si municipiul Bucuresti.

De asemenea, la actiune participa si luptatori din cadrul Serviciului de Interventii si Actiuni Speciale – Inspectoratul General al Politiei Romane, ai Serviciului Actiuni Speciale Ilfov, DGPMB si judetele limitrofe, precum  si specialisti criminalisti din cadrul Directie Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Activitatile se efectueaza in cadrul unui dosar penal, sub directa coordonare a  Parchetului de pe langa Judecatoria Cornetu, si vizeaza mai multe persoane cercetate sub aspectul savarsirii infractiuniilor de santaj si camata, care fac parte din grupari infractionale cunoscute.

Pe parcursul cercetarilor s-a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei de Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img