marți, 19 martie, 2024

Perchezitii matinale la locuintele contrabandistilor. Politistii au in vizor un grup infractional organizat

Distribuie:

Publicat:

Politistii din Calarasi si cei ai Directiei Operatiuni Speciale efectueaza miercuri dimineata 34 de perchezitii la persoane banuite ca ar fi detinut ilegal produse accizabile, 13 mandate de aducere urmand sa fie puse in executare, informeaza un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), informeaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, politistii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Calarasi si cei ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane efectueaza 34 de perchezitii domiciliare in judetele Calarasi, Ilfov si in municipiul Bucuresti.

Activitatile se desfasoara intr-un dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de detinere de produse accizabile in afara antrepozitului fiscal autorizat.

“Din cercetari a reiesit ca, incepand din anul 2016, membrii retelei ar fi desfasurat ilegal activitati de preluare, desfacere, detinere, depozitare si vanzarea de tigarete si de tutun maruntit, prelucrat cu ajutorul unor instalatii artizanale. Ulterior, produsele accizabile ar fi fost comercializate de membrii retelei pe raza judetului Calarasi sau in judetele limitrofe. Politistii vor pune in aplicare 13 mandate de aducere, persoanele depistate urmand sa fie conduse la sediul Politiei, pentru audieri”, se mai arata in comunicatul de presa.

Cercetarile sunt continuate in cauza, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oltenita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img