joi, 25 aprilie, 2024

PERFORMANTA , RASPLATITA DE AUTORITATILE LOCALE BARLADENE

Distribuie:

Publicat:

 Dupa criticile aparute in mediul online dar transmise si prin “ viu grai”, autoritatile locale barladene au hotarat sa isi indrepte greseala. Dupa premierea olimpicilor barladeni a sosit randul si sportivilor care au dus renumele orasului nostru pe culmile gloriei. Miercuri, 25 Octombrie, consilierii locali ar trebui sa voteze proiectul initiat de edilul sef Dumitru Boros prin care se vor aloca bani si pentru premierea sportivilor. Este vorba despre gimnastele, atletii si rugbistii apartinand de  CSS Barlad care au obtinut premii la campionatele nationale. Cei cu premiul I la individual vor fi rasplatiti cu cate 400 de lei, iar pe echipe, cu 600 de lei gimnastii si cu 1.500 de lei rugbistii. In total, vor fi alocati 14.000 de lei.               

Conform listei intocmite de conducerea Clubului , premiul I l-au obtinut gimnastele Amalia Puflea (individual compus, sarituri, paralele, barna si sol), Anastasia Balaur (sarituri), Lorena Popa (paralele), Daniela Trica (barna) si echipele de Junioare III, nivel 2 si Junioare III, nivel 1. Gimnastele sunt antrenate de sotii Ana Maria si Liviu Iordache. Tot medalie de aur au si  atletii Ionut Cosmin Pana (6.000 de metri) si Sorana Tutu (3.000 de metri), pregatiti de profesorul Lucian Bolgar, precum si echipele de rugby U16 (antrenori Ciprian Popa si Ionut Isac) si U18 (antrenor Ioan Harnagea).                                                                                                                    

Premiul III l-au obtinut gimnastele Ioana Balan (individual compus, sol si barna), Ilinca Balan (sarituri), Ioana Coseru (sol) si Roberta Furcoi (sol), antrenate de aceeasi profesori, atletii Ionut Galateanu (1.500 de metri), Ionut Pana (3.000 de metri obstacole), Florin Madalin Ioan (1.500 de metri), Raul Alexandru Vrabie (2.000 de metri obstacole) si Dragos Nastase (500 de metri). Primii patru sunt antrenati de profesorul Lucian Bolgar, in timp ce ultimul, de profesorul Vlad Sirbu. Nu in ultimul rand, si echipa de rugby U15, antrenata de profesorul Dan Tufaru, a obtinut premiul III.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img