vineri, 29 martie, 2024

Pericol intr-o zona intens circulata! Un zid s-a prabusit peste o masina – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un zid s-a prabusit peste o masina! Totul s-a intamplat in zona Sararie din Iasi. Din fericire, pagubele au fost doar materiale. Zona este intens circulata, iar in decursul zilei zeci de copii trec pe acolo. Proprietarul masinii vrea sa dea in judecata proprietarii terenului. 

Cotidianul Buna Ziua Iasi a dat nenumarate articole in care alerta autoritatile iesene despre situatia tragica in care se afla aceasta zona. Vecinii sunt revoltati si au facut zeci de sesizari la institutiile abilitate de a lua masuri. In zecile de sesizari facute de cetateni, se arata faptul ca zona este un focar de infectie, oameni ai strazii dormind  in acea zona. Pe langa oamenii strazii, in zona opresc zeci de taximetristi de la mai toate firmele iesene, Parma Taxi, Taxi4U, RVR, care isi fac pur si simplu nevoile. Zona este cunoscuta ca WC-ul public nr. 1 din Iasi.  Pe timpul verii, zona devine aproape inaccesibila datorita mirosului puternic, datorita sobolanilor care isi fac veacul pe acolo. 

UPDATE. Maricel Popa sustine transformarea terenurilor Consiliului Judetean in toalete publice – FOTO

Concret, Consiliul Judetean, ca orice proprietar, ar trebui sa igienizeze zona, sa o imprejmuiasca cu un gard. Din pacate, pentru oameni, vocea lor nu prea se face auzita.

Vom reveni

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img