sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Peste 100 de sahisti la Trofeul ”Deliciosul de Vaslui”

Distribuie:

Publicat:

CS “Sergentul” organizeaza a doua editie a Trofeului “Deliciosul de Vaslui” la sah, competitie aflata in calendarul Federatiei Romane de Sah, participantii putand acumula puncte CIV. Interesul este destul de mare, fiind anuntati peste 100 de concurenti la cele doua categorii: Open A si B.

Numai la Open A sunt peste 70 de concurenti din Vaslui, Iasi, Barlad, Suceava, Bucuresti, Craiova, Brasov, Bacau, Focsani si Buzau. La aceasta categorie participa sahisti si din Moldova, cum ar fi Victor Romcovici, Vasile Carpenco si Vladimir Prikladov.

La Open B participa aproape 30 de sahisti. Turneul este dedicat celor cu varsta de pana in 12 ani.

“Ne aflam la cea de a doua editie, iar participarea este una record, ceea ce ne bucura. Turneul se bucura de aprecieri, fiind unul dintre cele mai importante din tara. Se va juca in sistem elvetian, iar primii trei clasati vor primi cupe, medalii si premii in bani. Valoarea premiilor este de 3.000 lei. Pe langa acesti bani, vor mai exista si premii surpriza. Inainte de festivitatea de premiere, am pregatit si un spectacol artistic, sustinut de Ansamblul Izvorasul de la Palatul copiilor Vaslui”, a spus Constantin Grosu, organizatorul intrecerii.

Arbitrul Trofeului “Deliciosul de Vaslui” va fi Dinu Ioan Necula, care este arbitru international si ofiter FIDE. Competitia va debuta vineri si se va incheia duminica, la ora 15, cand va avea loc si festivitatea de premiere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img