News Flash:

Peste 20.000 tigarete ascunse intr-un tren international, depistate la Iasi.

10 Septembrie 2014
1804 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit 20.200 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova, ascunse in trei cusete ale trenului accelerat 401.

Marti,9 septembrie, pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politisti de frontiera din cadrul P.T.F Iasi - feroviar au desfasurat o actiune specifica pe linia prevenirii si combaterii contrabandei cu tigari, pe timpul careia au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit la vagoanele trenului accelerat 401 care circula pe relatia Chisinau-Bucuresti.

In urma controlului efectuat asupra trenului echipa comuna de control a descoperit in cusetele de serviciu ale insotitorilor vagoanelor 4 si 5, ascunsa, in vederea sustragerii de la controlul vamal, intre geamuri si panourile electrice, cantitatea de 20.200 de tigarete diferite marci, cu timbru de acciza Republica Moldova.

„Politistii de frontiera au stabilit, in urma cercetarilor efectuate, faptul ca tigaretele apartin insotitorilor vagoanelor controlate, doi cetateni romani si unul cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, cu varste cuprinse intre 32 si 46 ani. Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor in vederea confiscarii, iar barbatii au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 15.000 lei. „a declarat Subcomisar de politie LAZAR DENIS

accelerat 401 chisinau-bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0935 (s) | 24 queries | Mysql time :0.021989 (s)