vineri, 29 martie, 2024

Peste o mie de cereri pentru bilete de tratament si doar doua sute de bilete oferite de Casa de Pensii Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Un numar de 1.259 de cereri pentru seria 10 de bilete de tratament, cu perioada 8-12 iulie, au fost depuse la Casa Judeteana de Pensii Vaslui insa doar pentru 248 dintre acestea s-au eliberat si bilete.

Cererile din aceasta perioada sunt  pentru Sinaia, Sovata, Slanic Moldova, Amara, Baltatesti, Busteni, Govora, Lacu Sarat, Sarata Monteoru, Saturn, Techirghiol, Targu Ocna, Covasna, Felix, Baile Herculane dar si pentru statiunile de pe litoral.

“CJP Vaslui va afişa, atat la sediul institutiei, cat si pe pagina de internet, lista cu persoanele ale caror cereri au fost aprobate si, de asemenea, fiecare beneficiar va fi informat, telefonic sau in scris, in functie de opţiunea exprimata, despre faptul ca cererea i-a fost aprobata, biletul de tratament care i-a fost repartizat si data la care trebuie sa se prezinte pentru ridicarea acestuia. In proportie de 40 % din cereri au fost onorate iar pentru seria de la inceputul lunii vom face o solicitare suplimentara de 200 de bilete”, a declarat directorul CJP Vaslui.

Pentru a se putea inscrie in vederea obtinerii unui bilet de tratament, potentialul beneficiar va depune la sediul CJP Vaslui cererea tip si copia buletinului sau cartii de identitate, urmand ca restul documentelor sa fie atasate la momentul eliberarii biletului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img