marți, 23 aprilie, 2024

Piata imobiliara din Vaslui, printre codase 

Distribuie:

Publicat:

Tot mai putine apartamente si case sunt tranzactionate la nivelul intregii tari, insa in Vaslui fenomenul este de-a dreptul ingrijorator. 
Ca si numar de tranzactii efectuate in luna mai 2019, judetul Vaslui se afla pe locul sase de la coada. Doar 353 de tranzactii au fost incheiate, dintre acestea doar 155 au reprezentat locuintele, restul fiind terenuri. Singurele judete care au stat chiar mai prost sunt: Olt (96), Gorj (245), Alba (247), Covasna (337) si Ialomita (338). 
De remarcat ca numarul tranzactiilor s-a injumatatit fata de luna mai a anului 2018, atunci fiind perfectate 738 de contracte. Siuatia este cu atat mai ingrijoratoare deoarece cea mai buna luna a anului 2019 – aprilie cu 413 tranzactii, este sub nivelul celei mai slabe luni din anul 2018 – tot aprilie, insa cu 433 tranzactii. Numar total de tranzactii imobiliare efectuate in primele cinci luni ale anului 2019, in Vaslui, a ajuns la 1.714. Comparativ, in aceeasi perioada din anul 2018 au fost inregistrate 2.952 tranzactii. 

Pret apartament in Vaslui 
Pe site-ul de anunturi de imobiliare Flatfy.ro sunt centralizate putin peste 1.000 de anunturi de vanzare/cumparare locuinte din Vaslui
Un apartament cu doua camere si suprafata de 55 mp, recent renovat si situat in zona Crucea Garii, este scos la vanzare pentru 44.000 de euro. 
Un alt anunt de vanzare prezinta un apartament, tot cu doua camere, insa cu o suprafata de circa 75 mp, situat pe Bulevardul Republicii. Locuinta are dotari si finisari de ultima generatie, centrala proprie, aer conditionat etc si se vinde complet mobilata, pentru 50.000 euro. 
Un apartament mai mic, cu o suprafata de 45 mp, cu doua camere si decomandat partial, este scos spre vanzare pentru 34.000 euro. 
Tinand cont ca preturile pot oscila chiar si cu peste 10.000 de euro intre apartamentele cu acelasi numar de camere, va recomandam sa studiati indeaproape oferta imobiliara inainte de a lua o decizie finala. Faceti-va un plan de bataie, alegeti zonele in care doriti locuinta, numarul de camere si suprafata dorita si bineinteles suma de bani in care aceasta trebuie sa se incadreze. Astfel veti putea castiga timp pretios si veti vedea doar apartamentele sau casele cu potential. 

Printre ofertele postate pe Flatfy se afla si o multime de anunturi de vanzare a mai multor parcele de teren, de diferite dimensiuni situate in locuri diferite in judetul Vaslui. 
Daca sunteti in cautarea unei locuinte, puteti sa studiati ofertele din anunturile de imobiliare centralizate pe site-ul Flatfy.ro, in timp ce pe New.Flatfy.ro veti gasi detalii despre cele mai noi ansambluri imobiliare construite in Romania. Platforma Flatfy este disponibila si in tarile invecinate cu Romania, astfel ca puteti sa studiati preturile la apartamente si case chiar si din Ungaria, Moldova sau Bulgaria.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img