joi, 28 martie, 2024

Pictorial senzational cu Lia Olguta Vasilescu, aparut in presa ruseasca! Este prototipul oltencei focoase

Distribuie:

Publicat:

Site-ul in limba romana Sputnik Moldova, principalul organ de propaganda al Kremlinului, a publicat pe 8 martie un pictorial realizat de Lia Olguta Vasilescu, in anul 2006. Materialul care se vrea a fi un semn de apreciere pentru ministrul Muncii de la Bucuresti incepe cu urmatoarea precizare: „prototip al oltencei focoase, Olguta a inteles de tanara ca haina il face pe om, mai ales in politica”. 

 

„De Ziua Femeii, va oferim, in exclusivitate, un pictorial realizat de Lia Olguta Vasilescu, in primavara lui 2006. Pe atunci era la inceputul celui de-al doilea mandat de deputat si, chiar daca era foarte tanara, era una dintre figurile cele mai importante ale PRM — lidera a puternicei organizatii de tineret PRM.

 

 

Fotografiile fac parte dintru proiect mediatic, „Romania politica”, destinat prezentarii parlamentarilor prin preocuparile lor — private sau profesionale”, se arata in articolul citat. 

 

 

Fotografiile au fost facute de Dragos Dimitriu, fost parlamentar PRM si editorialist la Sputnik.

 

 

„Olguta e desteapta, frumoasa, eleganta si harnica” — si, sa nu uitam de temperament si de cei doi Dan la karate! Prototipul oltencei focoase, am putea spune. Asta a fost si parerea lui Marius Tuca, unul dintre primii care au sunat-o dupa aparitia revistei, felicitand-o, asa, ca de la un alt prototip de oltean la altul, pentru… motocicleta”, noteaza Dimitriu.

 

 

Platforma Sputnik face parte din grupul de presa Rossiya Segodnya, care este finantat de guvernul rus.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img