vineri, 29 martie, 2024

Pietonul care l-a lasat fara cuvinte pe Marian Godina

Distribuie:

Publicat:

Politistul umorist a revenit cu o postare pe pagina personala de Facebook, in care relateaza o intamplare inedita din trafic. S-a intamplat in timp ce Marian Godina se afla intr-o intersectie si dirija traficul. La un moment dat, la semafor a aparut un pieton mai putin obisnuit, iar reactiile acestuia l-au lasat fara cuvinte pe politist. Iata, mai jos, toata intamplarea.

“Azi dimineata, pe la sapte, dirijam traficul la o trecere de pietoni semaforizata. Nu era niciun pieton, asa ca lasam masinile sa “curga”. La un moment dat, si-a facut aparitia pe trotuar un caine mare, latos si la fel de ud ca mine, din cauza ploii. S-a oprit fix la bordura si se uita fix la mine. Semaforul pentru pietoni era verde, dar eu lasam in continuare masinile sa treaca. Privirea cainelui parea nedumerita, se uita cand la mine, cand la semafor, de parca imi zicea: Ma, tu nu vezi ca am verde?

Cand s-a facut rosu pentru pietoni, m-am retras pe trotuar si am stat atent sa ma uit daca va traversa cainele cand se va face verde. Am vrut sa filmez faza, dar cand am bagat mana in buzunar, mi-am dat seama ca lasasem telefonul in masina pentru ca ploua torential si imi mai “murise” un telefon asa. Cand s-a facut verde pentru pietoni, cainele a observat ca toate masinile au oprit si s-a uitat din nou spre mine. I-am facut semn sa treaca si a traversat sub privirile amuzate ale soferilor opriti. Or fi zis oamenii ca-s nebun”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img