vineri, 29 martie, 2024

Pisica îi venea mereu la umărul drept! După ce s-a dus la medic, femeia a avut un şoc

Distribuie:

Publicat:

Nu înţelegea de ce pisică tot vine la umărul ei drept şi începe să dea în disperare cu laba acolo, dar după ce a fost din întâmplare la un control a încremenit! Uite ce i-au găsit doctorii acolo acestei femei, animalul a simţit din prima zi. Sue McKenzie, în vârstă de 64 de ani, a avut parte de o întâmplare ieşită din comun, care i-a schimbat radical viaţa.

Totul a început după ce motanul ei, pe nume Tom, a început să îi dea târcoale şi să umble pe lângă ea, deşi în mod normal acesta fugea de mângâieri şi cauta să limiteze foarte mult contactul cu oamenii. Sue a fost şi mai uimită în momentul în care pisica a început să se urce pe ea şi să se ducă mereu la umărul drept. Ajunsă acolo începea să dea cu laba destul de tare, ca şi cum ar vrea să scoată ceva de sub piele.

Iniţial femeia a ignorat aceste semnale, asta până când, întâmplător, a fost la un control medical, unde medicii i-au descoperit o tumoră malignă în stadiu incipient. Animalul se pare că simţise acest lucru şi încercă să îi transmită stăpânei un semnal de alarmă. Din fericire Sue a urmat cu succes un tratament iar acum este în afara oricărui pericol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img