miercuri, 24 aprilie, 2024

Plachete de onoare pentru 2 politistii din cadrul Sectiei de Politie Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, 17 politistii vasluieni au fost avansati in grad, inainte de termen, pentru rezultate profesionale deosebite, intr-o sedinta festiva desfasurata la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.

In data de 29 noiembrie, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a avut loc o sedinta festiva in care a fost celebrata Marea Unire.

Domnul profesor Laurentiu Chiriac, muzeograf in cadrul Muzeului „Stefan cel Mare” Vaslui a prezentat crimpeie istorice si insemnatatea zilei de 1 Decembrie 1918 pentru poporul roman.

Pentru rezultate profesionale deosebite, 9 agenti de politie si 8 ofiteri de politie au fost avansati in grad, inainte de termen, primind aprecierea Inspectorului Sef al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, domnul comisar-sef de politie Pantiru Doru-Gabriel si a domnului subprefect Mircea Gologan.

La finalul sedintei, pentru recunoasterea meritelor deosebite in desfasurarea activitatilor politienesti, atat in timpul serviciului, cat si in afara lui, Corpul National al Politistilor, reprezentat de Presedintele Consiliului Teritorial Vaslui, domnul agent sef principal de politie Mihai HRISTEA, a acordat unor colegi, plachete de onoare :

Astfel, au fost evidentiati: agentul-sef de politie Petru BAHNARI, din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Husi, agentul-sef adjunct de politie Lucian COZMA, din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Vaslui si .Agentul-sef adjunct de politie Alexandru MALANCUS – Serviciul Rutier Vaslui.

Totodata, agentului-sef de politie Petru BAHNARI  i-a fost inmanat un CERTIFICAT DE APRECIERE, emis si transmis de catre Directia de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img