joi, 18 aprilie, 2024

Ploi, lapovita si ninsori saptamana viitoare! Prognoza meteo 15-21 aprilie 2019

Distribuie:

Publicat:

Prognoza meteo Romania saptamana 15-21 aprilie 2019. Vremea saptamana viitoare anunta ploi la Bucuresti, lapovita si ninsori la munte. Meteo Brasov si Azuga, Bucuresti, vremea de Florii.

Prognoza meteo saptamana viitoare 15-21 aprilie. In Romania, valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice acestui interval in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile estice si sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile intracarpatice si la munte.

Prognoza meteo Bucuresti 15-21 aprilie 2019

Vremea saptamana viitoare in Bucuresti, aduce valori termice in usoara crestere fata de temperaturile din weekend, insa meteorologii avertizeaza ca nu scapam de ploi. Prognoza meteo in Bucuresti aduce temperaturi ce se vor incadra intre 16 grade C, iar cele minime  vor cobori pana la de 4 grade C. 

Luni, vremea in Bucuresti va avea un cer partial noros, temperaturile se vor incadra intre 13 grade C si 5 grade C, vantul va sufla cu 13 km/h, dar nu sunt anuntate ploi.

Marti, miercuri si joi sunt anuntate averse, atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii. In weekend, de Florii, nu vor cadea precipitatii, dar temperaturile nu vor trece de 16 grade C, la amiaza.

Prognoza meteo 15-21 aprilie 2019. Vremea la munte

La munte sunt asteptate precipitatii si temperaturi scazute. In zonele mai inalte, precipitatiile vor cadea sub forma de lapovita de ninsoare, atat pe parcursul zilei, cat si pe parcursul noptii.

Meteo Azuga. Temperaturile maxime si minime din timpul saptamanii se vor incadra intre 9 grade C, iar cele minime de – 4 grade C. Averse sub forma de ninsoare se vor inregistra marti si joi noapte, iar lapovita si ninsori, pe timpul zilei – miercuri si vineri. Noptile vor fi cetoase. In weekend, de Florii, temperaturile se vor incadra intre 11 si -2 grad C. Nu sunt anuntate ploi sau precipitatii.

Meteo Brasov. Vremea in Brasov de saptamana viitoare va fi caracterizata de ploi, mai ales pe timpul noptii. Temperaturile se vor incadra intre 12 grade C si -4 grade C. De Florii, atmosfera va fi insorita si nu sunt anuntate precipitatii. 

Vremea 15-21 aprilie 2019 la mare

Meteo Constanta. Vreme in general mohorata si ploiasa pe tot parcursul saptamanii viitoare. Temperaturile se vor incadra intre 12 si grade C si 7 grade C. Va ploua de luni pana miercuri, atat pe timpul noptii, cat si ziua, iar cantitatile de apa care se vor strange vor fi semnificative – 3 L/m². In weekend si de Florii, nu sunt prognozate precipitatii, insa cerul se va mentine partial noros. Temperaturile maxime ating 14 grade C, iar minimele coboara pana la 8 grade C.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img