joi, 18 aprilie, 2024

Ploile torentiale au provocat viituri in judetul Cluj: Aproximativ 100 de masini, oprite in trafic, pe DN 75, din cauza aluviunilor cazute pe carosabil

Distribuie:

Publicat:

Drumul Naţional 75 este blocat, marţi seara, pe o porţiune de peste 50 de metri, în localitatea Buru, din judeţul Cluj, din cauza aluviunilor care au căzut pe carosabil. Circa 100 de maşini sunt oprite în trafic până la remedierea situaţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că se intervine cu utilaje de la Primăria Iara şi de la Drumurile Naţionale pentru remedierea problemelor apărute după ce carosabilul a fost acoperit de aluviuni.

„Drumul Naţional DN75 este blocat de aluviuni la intrarea în localitatea Buru, dinspre Turda. Au fost angrenate aluviuni de un torent de pe versant, la faţa locului intervenind utilaje de la Primăria Iara şi de la Drumurile Naţionale pentru curăţare. Drumul este blocat pe o porţiune de peste 50 de metri, circa 100 de maşini fiind oprite în trafic în această zonă”, au spus sursele citate.

Mediafax

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img