sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Pneumonia se poate vindeca in cateva ore cu un remediu aparent banal

Distribuie:

Publicat:

Pneumonia este una dintre principalele cauze ale decesului in lume. Vaccinurile gripale slabesc sistemul imunitar, mai ales atunci cand considerati ca vaccinurile impotriva gripei sunt incarcate cu ingrediente nedorite (toxice), cum ar fi mercurul, aluminiul si formaldehida.

Cele mai mortale cazuri de "pneumonie virala" sunt tratate cu antibiotice, care sunt total ineficiente impotriva virusilor. Din fericire, din nou, lumea sanatatii naturale are o solutie care a fost sistematic ignorata de medicina occidentala de zeci de ani.

Mai mult de 30 de boli (inclusiv pneumonie) s-au dovedit a fi usor de vindecat prin luarea cantitatii adecvate de vitamina C. De fapt, beneficiile vitaminei C ai fost bine documentate pe parcursul istoriei in literatura stiintifica.

Adresati-va unui medic (onest) si va va spune ca antibioticele nu va ajuta cu adevarat daca aveti o infectie virala. Dar chiar daca problemele de sanatate sunt de origine bacteriana, vitamina C poate face minuni fara deteriorarea florei intestinale si a compromite sistemul imunitar.

Intr-un interviu, Dr. Andrew Saul, explica modul in care a vindecat pneumonie sale in trei ore, cu vitamina C. Doza pe care dr. Saul o folosea era importanta. Iar pneumonia lui a disparut in trei ore. Pneumonia este clasificata drept cea de-a opta boala mortala din lume. O mare parte din statisticile anuale false despre decesele cauzate de gripa se datoreaza complicatiilor prin care gripa care a condus la pneumonie.

Un alt fantastic caz si unul dintre cele mai mediatizate care au folosit vitamina C ca un remediu, a fost cel al lui Alan Smith din Noua Zeelanda, in urma cu cativa ani. Cazul sau a fost atat de sever, cu pneumonie dubla, in plus fata de leucemie, ca spitalul a fost pe cale sa il lase sa moara si sa il deconecteze de la aparate, dar familia sa a intervenit insistand sa foloseasca o mega-doza de vitamina C. Si ghiciti? Alan a reusit sa iasa din spital in viata dupa cateva zile!

Cati oameni au murit, refuzand acest tratament? Mii. Dr. Klenner a spus: "Cand se folosesc dozele adecvate, este posibil sa distrugeti toti virusii. Nu va asteptati la controlul unui virus cu 100 pana la 400 mg. El a adaugat: „Unii doctori ar putea sa stea si sa vada pacientul murind, mai degraba decat sa utilizeze acidul ascorbic, deoarece in mintea lor limitata, aceasta este o vitamina simpla".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img