joi, 25 aprilie, 2024

PNL, acuzatii GRAVE la adresa Guvernului: ‘Tripleta Dragnea – Valcov – Teodorovici pune la cale un alt jaf de proportii’

Distribuie:

Publicat:

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, susține că una dintre măsurile anunțate de Eugen Teodorovici ar putea genera o nouă creștere a ratelor bancare.

"După ce au jefuit bugetele administrațiilor locale perfomante, adică în principal ale administrațiilor liberale, prin reducerea sumelor alocate din impozitul din venit, tripleta Dragnea – Vâlcov – Teodorovici pun la cale un alt jaf de proporții prin crearea unui fond de investiții locale pentru primarii PSD – ALDE.

Atentie mare!! Cu ce bani? Ministrul Finanțelor, Teodorovici spune fără nicio o ezitare că pentru acest fond sunt bani în buffer-ul de la Trezorerie, adică în rezerva de siguranță a României, de cca. 40 miliarde, lei și euro, zice același Teodorovici.

Este o afirmație gravă care poate arunca în aer dobânzile la care se împrumută România pe piețele financiare și care poate genera o nouă creștere a ratelor bancare ale românilor.

Teodorovici trebuie să precizeze public clar dacă își menține această afirmație și dacă guvernul Dragnea – Dăncilă are de gând să distrugă și ultima rezervă financiară de siguranță a României pentru situații de criză. Așa ceva este de neconceput", a scris Ionel Dancă pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img