vineri, 19 aprilie, 2024

PNL, atac EXPLOZIV la adresa lui Dragnea si Tariceanu

Distribuie:

Publicat:

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, i-a atacat pe Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, cei care au preferat sa boicoteze motiunea de cenzura a opozitiei. Turcan a explicat ca pe langa ”haosul din economie”, cei de la PSD se fac vinovati de faptul ca folosesc puterea pentru a schimba legile in asa fel incat sa se scape de problemele penale.

”PSD-ul este cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intoleranti ca in anii 90. Actiunile acestui Guvern sunt din ce in ce mai evident indreptate

Domnilor absenti, Dragnea si Tariceanu, domnule prim-ministru Tudose, au mai fost oameni cu dosare penale, dar inici unul nu a indraznit sa schimbe legi pentru a se apara in fata instantei. Doriti sa schimbati legile pentru a va rezolva propriile dosare, va transferati proprietati la firmele pe care le controlati. A avut dreptate un europarlamentar PSD care si-a dat demisia de curand atunci cand a spus ca toata ura adunata impotriva politicilor occidentale a rabufnit in aceasta guvernare a PSD”, a declarat Raluca Turcan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img