joi, 25 aprilie, 2024

PNL BARLAD A UITAT SA IȘI PLĂTEASCĂ DATORIILE!

Distribuie:

Publicat:

Așa nu ! Ar fi trebuit sa fie un exemplu pentru toți contribuabilii la care facea apel la începutul anului sa își plătească taxele si impozitele- președintele PNL,primar Dumitru Boros, a uitat sa plătească impozitul la organizație in fruntea căreia se afla. 
Conform documentului publicat pe site-ul instituției publice aflam ca , Partidul Național Liberal- filiala Vaslui înregistrează o datorie in valoare de 2504 lei, pe care au si contestat-o! Nu degeaba au șef un avocat!

Conform protocolului încheiat atunci când PD-L a făcut fuziunea cu PNL, spațiile sunt ale organizațiilor  județene care își are sediul la Vaslui,conform statutului si regulamentului de organizare. Cu alte cuvinte, organizațiile locale ar trebui sa își plătească dările către bugetul local. 

Rușinea este cu atât mai mare cu cat PNL a sustinut anumiți oameni, care se gasesc in posturi bine platite, si care cu puțin efort  ar putea stinge datoria inregistrata către autoritatea locala. 

Dar întrebarea normala tot se naște: cum e posibil ca primul om in Barlad, in loc sa fie exemplu pentru cetățeni, este cel care in ultima vreme s-a abonat la rubrica “ așa nu”. Dator la asociație, dator la impozit… noi oare patim ceva dacă procedam ca el? 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img