joi, 25 aprilie, 2024

PNL Husi s-a abtinut sa ofere sprijinul financiar solicitat de Episcopie -VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Desi campania electorala a trecut si abia peste jumatate de an ar trebui sa inceapa, acest lucru nu se aplica si in cazul liberalilor huseni . In viziunea lor, in speta avocatul Radu Bobarnat si consilierea Popa Catalina, tot ce se lucreaza acum in municipiul Husi ori orice alt proiect de hotarare depus de adminstratia lui Ioan Ciupilan este o campanie electorala . Cei 6.000 de huseni care au ales sa puna stampila pe candidatul PNL, le-a dat mai multa incredere ca la alegerile locale vor reusi sa stranga tot acest numar de voturi, lucru care este complet eronat .

Practic in sedinta de Consiliu Local, organizata marti, 26 noiembrie, la Sala nr.20 de la Primaria Husi, liberalii s-au abtinut sa voteze 3 proiecte de lege care vizau sprijinirea unor lacase de cult din municipiul Husi pentru indeplinerea anumitor proiecte demarate . Justificarea a fost ca la o anumita gradinita din Husi, copiii stau in frig, lucru neadevarat si demontat punct cu punct mai apoi de primarul Ciupilan.

Acestea sunt cele 3 proiecte de hotarare la care cei din PNL HUSI s-au abtinut de la vot :

-12. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 40.000 lei către Episcopia
Huşilor – inițiator primarul municipiului Huși.
-13.Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 30.000 lei către Parohia
Sf.Dumitru I – Huși , inițiator primarul municipiului Huși.
-14.Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 30.000 lei către Parohia
Romano-Catolică “Nașterea Sf.Fecioare Maria” Huși – inițiator primarul
municipiului Huși.

Liberalul Bobarnat se si vede pe unul din fotoliile de conducere de la Primaria Husi

In pepiniera liberala din organizatia huseana rasare un lider politic care cine stie, va fi aruncat in lupta pentru primaria Husi, desi sansele sale sunt putin peste 10 %.  De cand Alexandru Nechifor a facut un pas in spate referitor la candidatura la primarie, iar de  Isabel Bogdan nici numai putem discuta, Radu Bobarnat , a inceput sa prinda glas . Dar nu cu lucruri concrete ori cu vreo actiune de depunere de proiecte de hotarare in cadrul  Consiliul Local pentru huseni, ci doar cu o “gargara cu apa rece” . Euforic cu o energie probabil neconsumata in campania electorala, Radu Bobarnat atrage tot mai multa antipatie din partea colegilor PSD, PMP din consiliul local cat si critici din propriul partid . Intr-o continua permanenta consiliat de doamna Popa Catalina care de altfel da tonul voturilor, Radu Bobarnat cere cuvantul presedintelui de sedinta si apoi nu are nimic concret de afirmat . Singurul sau scop fiind de a-l intarata pe edilul husean. Spre exemplu in sedinta din data de 26 noiembrie, Radu Bobarnat, euforic , a cerut cuvantul doar pentru a afirma faptul ca actualul primar Ioan Ciupilan mai are doar sase luni de mandat si ca nu ar trebui sa isi mai bata capul sa vina cu proiecte de hotarare de lege . De reamintit este faptul ca in ultima campanie electorala, candidatul PNL Husi, nu a reusit sa depaseasca pragul de 22%.

Pentru a intelege si a va delecta cu spumoasele luari de cuvant, va invitam sa urmariti videoclipurile de mai jos .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img