vineri, 26 aprilie, 2024

PNL, lovitură usturătoare pentru Florin Iordache după gestul obscen din Parlament – Liberalii vor să-l ‘ardă la buzunar’

Distribuie:

Publicat:

Președintele PNL, Ludovic Orban, a propus, în BEX, ca liberalii să ceară în Biroul Permanent al Camerei Deputaților sancționarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu tăierea indemnizației, pentru semnele obscene făcute în plenul Parlamentului, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că liderul PNL, Ludovic Orban, a propus, în Biroul Executiv al partidului de luni, ca liberalii să ceară în Biroul Permanent al Camerei Deputaților sancționarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu tăierea indemnizației pentru semnele obscene făcute săptămna trecută în plenul Parlamentului.

Propunerea liberalilor vine după ce, miercuri, deputatul Florin Iordache a arătat degetul mijlociu în plenul Parlamentului României.

Deputatul Florin Iordache a evitat să comenteze gestul din plenul Parlamentului, unde a ridicat degetele mijlocii de la ambele mâini, spunând doar că … "vi s-a părut. E un punct de vedere".

Imaginile din plen l-au suprins pe Florin Iordache în momentul în care se întorcea de la pupitru şi a ridicat ambele mâini cu degetele mijlocii în aer.

Sâmbătă, un număr de șase protestatari #Rezist, între care Mălin Bot și Marian Ceaușescu, care au vandalizat poarta garajului lui Florin Iordache, lipind mai multe afișe cu diferite mesaje obscene, au fost amendați cu câte 300 de lei pentru săvârșirea contravenției din Legea 61 (sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice), articolul 2, punctul 14.

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminică pentru MEDIAFAX, că analizează toate posibilitățile în legătură cu acțiunile pe care le va lua împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit, sâmbătă, mesaje obscene pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plângeri la poliție.

"Analizez, fără îndoială. Analizez toate posibilitățile. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu au nicio legătură cu acțiunile din Parlament cu astfel de purtări în spațiul public", a afirmat Florin Iordache, duminică, pentru MEDIAFAX, întrebat dacă va depune o plângere la poliție împotriva protestatarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img