News Flash:

PNL VASLUI si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare din toamna. VEZI LISTA

22 August 2016
2625 Vizualizari | 0 Comentarii
DUMINICA, 21 august, la Centrul de Afaceri Vaslui a avut loc sedinta de indata a Biroului Permanent Judetean al P.N.L. Vaslui! Dupa dezbateri lungi, PNL Vaslui si-a desemnat candidatii:

•La senat, prima pozitie si cea eligibila este ocupata de actualul presedinte al Organizatiei Judetene PNL Vaslui-senator, Dan Mihai Marian, urmat de Gheorghe Veziteu , presedintele Organizatiei Municipale PNL Vaslui; consilier local de la Barlad, Mihai Ardeleanu si Cristiana BOTAN-inspector scolar

•La deputati, lista incepe cu actualul prefect al judetului Vaslui, domnul Daniel Olteanu (locul 1), urmat de jurista Organizatiei Judetene PNL Vaslui, avocat Oana Iovu (locul 2) si senator de Husi, doctor Nelu Tataru (locul 3) si Nicu Ciupilan (locul 4).

SENAT :

1.Dan Mihai Marian;
2. Gelu VEZITEU;
3. MIHAI ARDELEANU;
4. CRISTIANA BOTAN;

DEPUTATI

-DANIEL OLTEANU- invitatia de a renunta la functia de prefect de a renscrie in  PNL si de a deschide lista la camera deputatilor;
2.OANA IOVU;
3-NELU TATARU;
4-NICU CIUPILAN;
5. CRISTI RUSU;
6. SORIN RADU;
7- GABRIELA TIMOFTE;
8 VALENTIN DRAGOMIR;
9. Il desemneaza Organizatia Tineret
10; Ionel Pasat

“ Acestia sunt oameni cu care PNL va aborda alegerile parlamentare,  sunt oameni cu notorietate, bine pregatiti pe domeniu de activitate, cu experienta politica si administrativa, si suntem convinsi ca cetatenii judetului Vaslui ne vor acorda un senator si trei  de deputati”, declara pentru bzv.ro- senatorul, Dan Marian.

deputati
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0929 (s) | 24 queries | Mysql time :0.027248 (s)