News Flash:

Poftiti la plantat!

14 Februarie 2016
1839 Vizualizari | 1 Comentarii
Vicepresedintele Consiliului Judetean Vaslui, Vasile Mihalachi face un apel catre toti vasluienii sa realizeze ca avem nevoie de un mediu sanatos dar si de o sursa de combustibil pentru anii ce vin si ii invita pe acestia sa planteze copaci ori de cate ori au ocazia.

"Eu, personal, plantez de cate ori am ocazia si ma pot lauda cu o plantatie destul de maricica. Tot personal voi vorbi cu primarii: acolo unde exista o bucata de teren unde nu se pate cultiva, sa fie plantata macar cu salcam. Poate gazul peste zece ani va fi mult mai scump. Daca ai lemnul tau, nu te doare capul”,a declarat Vasile Mihalachi.

Tot Mihalachi afirma ca „Noi avem in vedere infiintarea de perdele de protectie, dar trebuie sa cadem la invoiala cu cetatenii. A fost comisa o mare greseala odata cu Legea 18, ca nu s-a pastrat teren pentru astfel de investitii. Poate ne vom intelege cu cetatenii macar acolo unde avem probleme an de an cu inzapezirile. Dar e foarte greu cu romanul nostru, care nu stie sa foloseasca acea palma de pamant pe care o are. Mai bine o lasa nelucrata decat sa o dea la altul. Ca e de la mama, de la bunelul, nu vrea sa o cedeze”.

Perdelele de protectie sunt mai mult decat necesare din moment ce acum la Vaslui sunt doar 2.500 de metri liniari de parazapezi.

vasile mihalachi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 24 queries | Mysql time :0.035407 (s)