joi, 25 aprilie, 2024

Polițiști vasluieni avansați în grad de ziua națională-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, 17 polițiștii vasluieni au fost avansați în grad, înainte de termen, pentru rezultate profesionale deosebite, într-o sedință festivă desfășurată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

 

În data de 29 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a avut loc o sedință festivă în care a fost celebrat Centenarul Marii Uniri. Domnul Albert-Gabriel Grecu, muzeograf în cadrul Muzeului „Ștefan cel Mare” Vaslui a prezentat crîmpee istorice și însemnătatea zilei de 1 Decembrie 1918 pentru poporul român.

Cu ocazia sedinței a fost citit și mesajul Inspectorului General al Poliției Române, domnul chestor general de poliție Ioan Buda care a transmis polițiștilor vasluieni :

      „Dragi colegi, vă doresc sănătate și să fiți călăuziți, în fiecare zi, de spiritul de dreptate și determinare, pentru că nimic din ceea ce se întâmplă pozitiv în societate, în mediul social, economic și mai ales în domeniul securității naționale, nu se poate realiza fără dumneavoastră. Succes tuturor! Alături de voi, SERVESC PATRIA!”

Pentru rezultate profesionale deosebite 9 agenți de poliție și 8 ofițeri de poliție au fost avansați în grad, înainte de termen, primind aprecierea Inspectorului Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, domnul comisar-șef de poliție Panțiru Doru-Gabriel.

În finalul sedinței, au fost medaliați și premiați polițiștii vasluieni care s-au remarcat în competițiile de fotbal, bowling, șah, tenis de masă și biliard desfășurate sub denumirea Cupa „Centenarul Marii Uniri – 2018”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img