vineri, 19 aprilie, 2024

Politia, apel catre cetateni cu privire la principalul suspect in cazul jandarmeritei batute! Barbatul i-a furat arma

Distribuie:

Publicat:

Principalul suspect ca a furat arma jandarmeritei este cautat de toti politistii din tara. Poza barbatului a fost facuta publica de catre procurori si este un apel catre populatie pentru a da orice informatii despre acest suspect la numarul de urgenta 112.

Suspectul a fost fotografiat cu arma in mana. Este vorba despre un pistol  Carpati cu gloante, calibrul 7,65mm. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei – Serviciul Omoruri au facut publice fotografii suspectul si au facut un apel la populatie sa ajute la identificarea unui barbat implicat in agresarea a doi jandarmi la protestul de vineri din Piata Victoriei, potrivit RTV.

Individul este suspectat intr-un dosar avand ca obiect infractiunile de ultraj privind agresiunea asupra a doi jandarmi, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, cu referire la sustragerea unei arme, precum si tulburarea ordinii si linistii publice.

„Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei – Serviciul Omoruri, in scopul stabilirii tuturor circumstantelor in care au fost agresati cei doi jandarmi, va solicita sprijinul in mediatizarea unor imagini. Rugam cetatenii care il recunosc pe barbatul ce apare in fotografii sa sune la 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie. Pe aceasta cale multumim celor care s-au implicat si ne-au oferit ajutor”, informeaza Politia Capitalei.

La inceput s-a vehiculat ca ar fi fost vorba de trei arme

Si Jandarmeria Romana a lansat un apel catre populatie sa anunte autoritatile in cazul in care detine informatii cu privire la o arma sustrasa de la un jandarm in timpul violentelor de vineri seara din Piata Victoriei. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, Marius Militaru, a precizat ca arma furata a apartinut angajatei Jandarmeriei care a fost lovita pe parcursul misiunii.

„Structurile MAI au fost mobilizate pentru identificarea persoanelor care au sustras o arma individuala, vorbesc de o singura arma, pentru ca au fost vehiculate foarte multe informatii, trei arme, apoi a fost vehiculata informatia de doua arme. Este vorba de o singura arma care a fost sustrasa de la colega noastra care a fost pusa la pamant si lovita cu bestialitate. Cazul a fost preluat de catre Parchetul competent”, a explicat Militaru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img