vineri, 19 aprilie, 2024

Politia din Leicester cere rabdare in ancheta privind prabusirea elicopterului patronului clubului Leicester City

Distribuie:

Publicat:

Poliţia din Leicester a făcut un apel la public şi la presă să aibă răbdare şi să nu facă speculaţii cu privire la circumstanţele şi detaliile accidentului de elicopter care a avut loc sâmbătă seară, menţionând că în acest caz cercetările continuă.

“Înţelegem că există un interes considerabil din partea publicului şi presei cu privire la prăbuşirea elicopterului în exteriorul stadionului King Power, seara trecută. Vestea prăbuşirii elicopterului, care s-a produs într-o parcare de lângă stadion, imediat după ora 20.30, a avut impact asupra multor oameni şi înţelegem faptul că există o dorinţă clară de aflare a detaliilor şi de claritate cu privire la circumstanţe. Poliţia Leicestershire, Ambulanţa şi Serviciile de Salvare din Leicestershire au intervenit după incident, seara trecută, şi cercetările continuă astăzi la faţa locului, conduse de Direcţia de Investigare a Accidentelor Aeriene. Cercetările vor continua zilele următoare. În momentul în care vom putea oferi alte detalii cu privire la accident o vom face. Până atunci, vă cerem să aveţi răbdare şi înţelegere şi să nu faceţi speculaţii cu privire la detalii şi circumstanţe”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

Potrivit presei engleze, care citează surse, cinci persoane s-ar fi aflat la bordul elicopterului prăbuşit sâmbătă seară lângă King Power Stadium, între care patronul clubului Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, şi fiica sa. În aparatul AgustaWestland AW169 se mai aflau doi piloţi şi o a cincea persoană, necunoscută deocamdată. Nu există informaţii privind eventuali supravieţuitori ai accidentului.

Sâmbătă seară, elicopterul a părăsit arena în jurul orei 20.30, după meciul Leicester – West Ham United, scor 1-1, din Premier League. Aparatul de zbor s-a ridicat chiar de pe terenul Stadionului King Power, dar s-a prăbuşit după scurt timp, într-o parcare situată la aproximativ 200 de metri de arenă şi a luat foc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img