marți, 16 aprilie, 2024

Politia ieseana s-a infipt in cuibul contrabandistilor de la Piata Nicolina. Panica intre infractori

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Iasi au ridicat in vederea continuarii cercetarilor peste 16.000 de tigarete, susceptibile a proveni din contrabanda.

La data de 23 aprilie, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au depistat, in zona Pietei Agroalimentare Nicolina, din municipiul Iasi, o femeie de 29 de ani, din municipiul Iasi, care avea asupra sa tigarete de provenienta din Republica Moldova.

"Cele 16.060 de tigarete au fost indisponibilizate in vederea continuarii cercetarilor. In baza probatoriului administrat, femeia a fost retinuta pentru 24 de ore, aceasta urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propuneri legale. Cercetarile continua in cadrul dosarului penal intocmit sub aspectul savirsirii infractiunii prevazute de art. art. 270, alin. 3 din Legea nr. 86/2006 , in vederea stabilirii intregii situatii de fapt si luarii masurilor legale ce se impun", au comunicat reprezentantii IPJ Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img