marți, 19 martie, 2024

POLITIA LOCALA BARLAD LA CEAS ANIVERSAR!

Distribuie:

Publicat:

Conform art. 441 din Legea nr. 155/2010 a politiei locale, ziua de 21 mai este declarata Ziua Politiei Locale. In acest context, institutia a organizat competitii sportive la fotbal si tenis de camp, la care au participat echipe ale Politiei Locale Barlad, Politiei municipale , U.M 01458, Serviciul voluntar pentru situatii de urgenta din cadrul Primariei  si echipa de fotbal ,,Phoenix”.

​Au fost planificate activitati cu caracter preventiv in cooperare cu Asociatia ,,Interact” de pe langa Clubul ,,Rotary” Barlad, si a fost prezentata propunerea catre primarul Dumitru Boros, de a se acorda diplome pentru doi cetateni, in semn de apreciere a spiritului civic alaturi recompensele morale acordate unui numar de patru politisti locali.

​“Acest eveniment reprezinta pentru Politia Locala Barlad, un prilej de a multumi populatiei orasului  pentru sprijinul acordat si pentru increderea cu care a inceput sa apeleze la serviciile noastre, precum si o ocazie de a asigura cetatenii de preocuparea permanenta de a solutiona solicitarile lor cu profesionalism si operativitate.

​Colegilor mei si familiilor acestora le doresc multa sanatate si satisfactia realizarii tuturor idealurilor. La multi ani!”, le-a urat Vasile Chelaru directorul Politiei Locale Barlad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img