vineri, 29 martie, 2024

Politist cu spirit civic la Husi : Lucian Cozma, a identificat si imobilizat un sofer beat clampa

Distribuie:

Publicat:

Un politist din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Vaslui, aflat in timpul liber, a intervenit si a imobilizat un conducator auto aflat sub influenta bauturilor alcoolice.

Agentul sef adjunct de politie Cozma Lucian, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Vaslui, aflandu-se in timpul liber, a observat un autoturism inmatriculat in judetul Vaslui, al carui conducator incerca sa paraseasca o parcare situata in vecinatatea Stadionului Municipal Husi.

Cu ocazia manevrei de mers inapoi, conducatorul autoturismului a avariat doua autoturisme parcate regulamentar si, fara a manifesta vreo intentie de a opri, si-a continuat deplasarea catre strada 1 Decembrie.

 In zona intersectiei Aleea Stadion cu 1 Decembrie, politistul husean s-a deplasat la geamul portierei, i-a solicitat conducatorului sa se opreasca, insa acesta din urma a refuzat. Astfel, politistul a deschis portiera, reusind sa imobilizeze vehiculul si persoana.

Barbatul in varsta de 36 ani, din comuna Dranceni, judetul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la spital, in vederea recoltarii de probe biologice.

In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de "conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante", fapta prevazuta si pedepsita de articolul 336, alineat 1, din Codul Penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img