sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Politist snopit in bataie de un sofer baut: “Un cocalar se lauda pe facebook ca o sa il taie cu un cutit pentru ca l-a lasat fara permis”

Distribuie:

Publicat:

Este ancheta in judetul Dolj dupa ce un sofer baut a snopit in bataie un politist in trafic! Cazul a fost preluat de procurori.

Un politist din Dolj a fost lovit cu capul in fata de un sofer nervos si beat. Barbatul este cercetat acum pentru ultraj si conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Politistul este si el audiat pentru a se stabili exact imprejurarile in care s-a produs incidentul. Audierile au loc la Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova.

”Acum o saptamana, un cocalar se lauda pe facebook ca o sa il taie cu un cutit pe asa. Manafu Gabriel pentru ca l-a lasat fara permisul de conducere. Romania dormea ! in aceasta dimineata, in jurul orelor 4.00, ap. Cepoi Sorin a fost lovit cu capul in nas de un porumbel antifonat cu o alcolemie in aerul expirat de 0,87 , porumbel care savarsise o infractiune de talharie la un cazino. Somn usor Romania ! Nu iti meriti politistii ! Ba Dragnea….ba ! Olga… este burtaforie, nu este ce crezi ! Este ce vezi ! Ai mare grija sa nu plece doctorii din tara ! Politistii daca raman pot sa moara! Sa va fie rusine domnilor politicieni, indiferent in ce partid va aflati ! S.O.S. Stejar, extrema, urgenta ! Politia Romana este in moarte clinica ! Cineva interesat de soarta politistului roman ? Distribuiti dragi colegi, poate vede Olga !”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Sindicatului Politistilor Dolj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img