vineri, 26 aprilie, 2024

Politistii cauta un barbat care a lovit cu masina un tanar aflat pe trotuar si a fugit de la locul accidentului

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii caută un şofer care a intrat cu maşina pe trotuar, marţi dimineaţa, şi a rănit grav un tânăr, apoi a fugit de la locul accidentului, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan, potrivit Agerpres.

"Astăzi dimineaţă (marţi – n.r.), în jur de ora 3,00, un autoturism care se deplasa pe Calea Călăraşilor, dinspre strada Chişinăului către Bariera Călăraşilor, în apropierea intersecţiei cu strada Celulozei, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a pătruns pe trotuarul din dreapta direcţiei sale de deplasare, accidentând un tânăr în vârstă de 28 de ani, taximetrist, din localitatea Movila Miresei. Până la sosirea echipajelor, şoferul a părăsit locul evenimentului", a declarat Laura Belciugan.

Tânărul lovit, de profesie taximetrist, a fost transportat iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, dar pentru că starea lui s-a agravat, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului şi se fac în continuare cercetări în vederea identificării şi localizării conducătorului auto.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img