joi, 28 martie, 2024

Politistii de la Negresti au probat activitatea infractionala a unui barbat de 59 de ani

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Todiresti, judetul Vaslui, a fost retinut de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Negresti, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Politistii din cadrul Politiei Orasului Negresti – Sectia 6 Politie Rurala
Negresti – au probat activitatea infractionala a unui barbat in varsta de 59 ani, banuit de comiterea infractiunii de furt calificat.

La data de 17 februarie, ora 20.00, Politia Orasului Negresti a fost sesizata prin SNAU 112, de catre administratorul unei societati comerciale din comuna Dumesti, judetul Vaslui, cu privire la faptul ca, autori necunoscuti au sustras mai multe bunuri de la sediul societatii.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au identificat o persoana banuita de comiterea infractiunii de furt, un barbat de 59 de ani, din comuna Todiresti, judetul Vaslui, angajat al societatii prejudiciate. Prejudiciul rezultat in cauza este estimat la peste 1.500 lei, a fost recuperat integral si restituit persoanei vatamate.

Impotriva barbatului a fost dispusa  masura retinerii pe o perioada de 24 de ore. Cercetarile sunt continuate, in vederea probarii intregii activitati infractionale a acestuia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img